TJENESTER

Vil du vite hva vi kan hjelpe deg med?

Våre tjenester
Vaskeservant som kan monteres av rørlegger

Bytting/montering av kraner

Ønsker du å bytte kran fordi den gamle er utslitt eller lekker, eller du rett og slett ønsker en kran med et annet utseende? Da kan du snakke med oss.

Vannmåler som monteres på rørsystem av rørlegger

Bytte vannmåler

Vi har erfaringen  som trengs dersom du skal bytte eller installere ny vannmåler, og  ordner med å melde fra til kommunen etter at vannmåleren er installert. 

Rørlegger som skrur på rør med rørleggertang

Tette avløp

Opplever du at rør har tettet seg? Det er mange årsaker til dette, og særlig skjer det fordi man slenger ting i toalettet som ikke skal være der. 

oppvask- OG vaskemaskin

Lurer du på om du skal installere og montere en oppvask- eller vaskemaskin? Da kan det være greit å ha om følgende som  tommelfingerregel.

Rørlegger som fikser røroppheng på vaskeservant

sprukne rør / reparasjoner

Avløpsrør og vannrør sier man at har en levetid på ca. 50 år, men det kommer blant annet litt an på kvaliteten på rørene, og på belastningen de har hatt.

Baderom

Et godt rørleggerarbeid er avgjørende på et bad. Ulike materialer og produkter sammen har en funksjon, og en god rørlegger vet hva som fungerer.

Har du noen spørsmål?

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle