SPRUKNE RØR / REPARASJONER

UTSKIFTNING AV SPRUKNE RØR / REPARASJONER

Avløpsrør og vannrør sier man at har en levetid på ca. 50 år, men det kommer litt an på kvaliteten på rørene, hvilken belastning de har hatt og om de i utgangspunktet var montert riktig.

Sprukne rør er en vanlig årsak til vannskader i norske hjem. I tillegg til frostskader er årsakene til dette at en rekke norske boliger har gamle kobberrør som er slitte og utdaterte.

Noen rør er bygget inn i våtrom eller kjøkken og kan være krevende å bytte. Andre rør som kalles rør-i-rør systemer, har man mulighet til å inspisere med et kamera. Her har man også mulighet til skifte kun det indre røret hvis det må skiftes ut.

I dag finnes det plastrør som demper for støy, og det finnes MA-rør av støpejern som i tillegg til å gi god støydemping. også verner godt mot brann. Er det noe du er usikker på eller lurer på,  er det bare å ta kontakt med oss. 

Har du noen spørsmål?

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle